8 grunde til at praktisere Iyengar Yoga

Sponsoreret indhold

Iyengar yoga er en af ​​de mere traditionelle typer yoga, og jeg tror virkelig det er en form for yoga, som gavner og helbreder kroppen. Der er utallige grunde til at dyrke Iyengar yoga, men her er otte af de vigtigste grunde til, at dyrke Iyengar yoga.

1. Øget fleksibilitet

Du behøver ikke, at kunne røre tæerne for, at lave Iyengar, men hvis du øver det, kan det være en “bivirkning” du får.

Iyengar er en langsom, blid praksis, der vejleder udøveren i strækninger, der holdes i ca. et minut. Anvendelsen af ​​rekvisitter er, at gøre det muligt for enhver udøver, fra begyndere til avancerede, at holde stillinger uden, at forårsage smerte eller skade.

2. Tonede muskler

Ud over at strække dine muskler, vil den fysiske udfoldelse ved, at holde stillingerne hjælpe dig med, at opbygge styrke og tone din krop.

Fordi Iyengar engagerer hele kroppen, går opmærksomheden ikke kun til hovedmusklen, men instruerer dig til, at tænke over hvor musklerne er forbundet med andre kropsdele og engagere dem også. Resultatet er en fantastisk fuld body toning oplevelse.

3. Et roligere sind

Når du udøver en asana, opfordrer Iyengar dig til, at fokusere på justeringen og ignorere alle andre tanker i dit hoved og være i øjeblikket. Du kan tænke på det som en form for meditation og jo mere du praktiserer det, jo mere roligt bliver dit sind – på yogamåtten og find ud af det.

4. Smertelindring

Undersøgelser har støttet kraften i Iyengar yoga for, at lindre smerter i ryg og nakke. Ved at fokusere på justering, kan meget af muskel svaghed og dårlig rygholdning, der fører til ryg- og nakkesmerte, overvindes i Iyengar.

Øvelserne hjælper også med, at strække musklerne i ryggen og lindre smertefremkaldende spændinger.

5. Forbedret holdning

Gennem fokus på tilpasning hjælper Iyengar yoga dig med, at styrke kroppens muskler med ansvar for kropsholdning, som ben, ryg og core-muskler.

Med mindre justeringer for, at forbedre tilpasningen bliver de små muskler, der ofte ignoreres, stærkere. Resultatet er vil give dig mere energi, mindre smerte og øget tillid!

6. Forebyg sygdom

Sygdomme kommer ofte, når kroppens normale processer ikke sker som de skal. Iyengar yoga hjælper med, at forbedre kroppens overordnede funktion – fra kredsløbs- og lymfesystemerne, til nervesystemet og fordøjelsen.

Når kroppens systemer gør deres job, organerne er næret, toksiner elimineres, og risikoen for nogle sygdomme går ned.

7. Bedre mad og livsstil vaner

Når du giver ro til dit sind og forbedrer din fysiske tilstand, reagerer din krop ved at have brug for – selv begærende-sundere liv. Det betyder sundere mad og livsstilsvalg. Iyengar lærer dig, at elske din krop, og hvordan kan du virkelig elske din krop, hvis du misbruger den med usunde valg?

8. Forbedret vejrtrækning

Mens du holder din asana og overvejer din justering, instruerer Iyengar dig også til, at fokusere på vejrtrækningen.

Uanset om du er klar over det eller ej, holder mange af os vejret under stressperioder. Jo mere du træner vejrtrækning gennem Iyengar yoga, desto mindre vil du ende med at holde vejret ubevidst, og ilt til din hjerne er en god ting!

Uanset om du er ny i yoga eller bare ny i Iyengar, opfordrer jeg dig til, at give denne type yogaform et forsøg og se, hvor mange af disse fordele og mere du oplever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *